Adatvédelem

A www.pelenka.com weboldal (továbbiakban: honlap) üzemeltetője: FLEXICO KFT. (3842 Halmaj, Szent István tér 1. továbbiakban: cégünk) adatvédelmi azonosítója: … … …

Honlapunk tájékoztató jellegű. Felhasználóink informálódhatnak kis- és nagykereskedéseinkben forgalmazott termékeinkről, üzleteinkről, akcióinkról, aktuális eseményekről, valamint a termékeinket forgalmazó partnereinkről.

Továbbá felületet adunk felhasználóinknak blog illetve rovat formájában, amennyiben terhességgel, csecsemőkkel, kismamákkal, pelenkázással, termékeinkkel, üzleteinkkel kapcsolatban, észrevételeit, véleményét publikálni szeretné.

A Felhasználók, a részünkre megküldött szellemi termékekben, fényképeken nem közölhetnek olyan személyes vagy magánjellegű adatokat amihez az érintett személy vagy cég nem járult hozzá.

Nem közlünk olyan hozzászólást amely sért bármilyen Magyarországon hatályban lévő törvényt, szabályt, rendeletet, vagy cégünket, munkavállalóinkat, más személyeket .

Nem adunk felületet sértő, obszcén, fajgyűlölő, pornográf, illetve gyűlölködő tartalmaknak. Fenntartjuk a jogot, hogy az oda nem illő tartalmakat kiszűrjük, és a visszaélő felhasználó személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadjuk.

Nagykereskedelem/Kereskedői árlista menüpontban található adatlapon cégünk részére közölt személyes adatok védelmében a következő törvényi rendeleteket vesszük figyelembe: a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló1992. évi LXIII. Törvényt, és az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvényt. Cégünk az itt közölt adatokat nem használja marketing célokra, illetve nem adja ki harmadik személynek. Kizárólag kapcsolat felvételi, és kapcsolattartási céllal kérünk adatokat.

Felhasználóink adatvédelemmel kapcsolatos jogorvoslati lehetőségei: a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH), VAGY a Ptk. 1959. évi IV. törvény alapján bírósághoz fordulhatnak.

A NAIH elérhetőségei:

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 1 391 1400

Fax: +36 1 391 1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

URL: http://naih.hu

Jelen oldalon található információk a szabályi háttér esetleges változásai nyomán módosulhatnak, kiegészülhetnek. Kérjük rendszeresen kísérje figyelemmel ezt a weboldalt.

FLEXICO KFT.