Jogi nyilatkozat

A www.pelenka.com  weboldal felhasználási feltételei

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt az oldalt! Kérjük olvassa el figyelmesen ezt a dokumentumot, mivel  www.pelenka.com  weboldal  használatával elfogadja a jelen oldalon meghatározott feltételeket.

Ezen dokumentumban használt „honlapunk”, „oldalunk”, „weblapunk” kifejezések  a FLEXICO KFT. (3842 Halmaj, Szent István tér 1. továbbiakban „cégünk”) tulajdonát képző www.pelenka.com  weboldalt kell érteni. A „Felhasználó”, „Látogató” kifejezések a honlapunkhoz hozzáférő vagy azt felhasználó magán személyekre, illetve a velünk kapcsolatba lépni kívánó cégek nevében eljáró személyekre utal.

A weboldalunkra elküldött személyes vagy céges adatokra, tartalmakra, a honlapunkon közzétett Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározott feltételek vonatkoznak.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy kizárólag a saját felelősségére látogatja oldalunkat.

Az Weboldalunkon közzétett szakmai és egyéb információk pontosságáért, megbízhatóságáért mindent megteszünk a rendelkezésünkre álló adatok szabta határokon belül, de nem vállalunk felelősséget a közzétett tartalmak hiányosságából, pontatlanságából eredő a Felhasználót ért bárminemű kárért. A felhasználó szintén tudomásul veszi, hogy a közölt tartalmak esetleges változásainak figyelemmel kísérése is a saját felelőssége. A honlapunk fellelhető tartalmak bármikor változhatnak előzetes bejelentés nélkül.

Továbbá Cégünk elzárkózik a Felhasználót ért olyan jellegű szellemi vagy fizikai károkért való felelősségvállalástól is, amelyek honlapunk látogatásakor illetve az oldalról való letöltéskor keletkezik az internetes hálózat megszakadásából, vírusfertőzöttségéből, forgalomképességéből vagy egyéb technikai okból adódóan.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunk bármely részéhez, egészéhez, funkcióihoz való felhasználói hozzáférést előzetes értesítés nélkül letilthatjuk , korlátozhatjuk vagy felfüggesszük, valamint arra, hogy a felhasználók által részünkre megküldött, blogban vagy rovatban közzéteendő tartalmakat (melyek a berkezéstől cégünk tulajdonát képzik)  szűrjük, részekben, vagy csak részeket közöljünk, adott esetben letiltsuk.

A felhasználó jogosult a weboldalunkon böngészni, annak tartalmából készült kivonatot nyomtatás, merevlemezre mentés, illetve más személyeknek történő továbbítás céljából többszörözni, de csak magáncélokra. Üzleti célokra kizárólag cégünk engedélyével lehet.

Kérjük rendszeresen látogassa jelen oldalt az esetleges szabályváltozások miatti módosítások, kiegészítések áttekintése érdekében.

 

FLEXICO KFT.