Pelenka Pont – Újpest

tetszik

Bolt adatok:pelenka-pont-ujpest

Cím:
1042 Budapest, József Attila utca 54.

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 9:00 – 17:00
Szombaton: 09:00-13:00
Vasárnap: ZÁRVA

Telefon/Fax:
+36 1 367 3084

Fizetési lehetőségek:
Készpénzes
Bankkártyás

A mintabolt Újpest Központban, a 3-as metró végállomásától néhány méterre, az Újpesti Áruház mögött található.

Kiskereskedés
Várjuk mindazon kismamákat, egyéni vásárlókat, akik a gyártótól közvetlenül szeretnének hozzájutni termékeinkhez, a legkedvezőbb árakon.Termékpalettánkkal a várandós kortól a születés utáni és az óvodás korosztállyal bezárólag várjuk kedves vásárlóinkat.

Nagykereskedés

Vásárlási feltételek
Ha Ön először vásárol nálunk, mint kereskedő, kérjük, lehetőség szerint az első alkalommal hozza magával a céges bélyegzőt valamint a cégkivonatot az adatfelvétel megkönnyítése céljából! Köszönjük.

A kereskedők 30.000.- Ft vásárlás fölött a kedvezményes kereskedői árakon vásárolhatnak, ez a minimális vásárlási összeg minden alkalomra vonatkozik.

Árlistát az alábbi e-mail címen kérhet: info@pelenka.com.

Budapesten minden héten pénteken kiszállítunk, amennyiben erre igény merül föl, vidékre pedig telefonos egyeztetés után. A Dunától keletre eső megyékben lévő partnereink a halmaji központot hívják (Tel.: +36 46 474 415), a dunántúli megyékből pedig a budapesti fióktelep számát (Tel.: +36 1 369 1927)!

Az országban több viszonteladónktól/képviselőnktől is beszerezhetik a termékeinket, róluk telefonon kérhetnek bővebb információt, vagy pedig a Viszonteladók fül alatt tájékozódhatnak.

Köszönjük, hogy végigolvasta rövid tájékoztatónkat, és reméljük, hogy hamarosan Önt is partnerünkként tisztelhetjük!


Nagyobb térképre váltás

Hozzászólások lezárva.